Openstaande vacatures timmerbedrijf Valk

Vacatures Timmerbedrijf de Valk

Openstaande vacatures timmerbedrijf Valk

Ben jij op zoek naar werk bij een Timmerbedrijf? Grijp nu je kans! Er zijn namelijk openstaande vacatures timmerbedrijf Valk. Je bent welkom als je ervaren bent of nog met een opleiding bezig bent! Timmerbedrijf de Valk werkt in een klein team en is altijd bezig met erg afwisselend werk.

 

Eigen ervaring met dit bedrijf

Ik volg de opleiding voor Timmerman, hiervoor moet ik 4 dagen per week werken en 1 dag per week naar school. Ik wilde graag meer ervaring opdoen in dit vakgebied. Op de website kwam ik vacatures timmerbedrijf de Valk tegen en dit sprak mij erg aan. Ik ben erg klantvriendelijk en flexibel, dit was precies wat zij in iemand zochten! Ik ging langs bij de werkplaats van timmerbedrijf de Valk om een kijkje te nemen en het beviel mij goed. De werkplaats zag er goed uit en het personeel was erg aardig voor me. Nadat ik vertelde dat ik nog bezig was met een opleiding, waren ze erg enthousiast. Ze vertelde mij dat ik veel kon leren bij Timmerbedrijf de Valk en dat ik veel ervaring op zal doen. Na een fijn gesprek besloot ik dat ik hier graag wilde komen werken. Ik heb geen moment spijt gehad, omdat ik heel veel heb geleerd van Timmerbedrijf de Valk. Het is erg handig dat ik nu meer ervaring heb in het vak als timmerman en daar ben ik ze heel erg dankbaar voor!  

Meer weten over het vak van timmerman? Kijk dan hier.