Op zoek naar een zit sta bureau?

zit sta bureaus

Op zoek naar een zit sta bureau?

Shiraz Office Furniture biedt een ruime keuze aan zit sta bureaus. Er zijn veel voordelen van zit sta bureaus voor uw personeel. Er is dus veel vraag voor dit type bureaus voor bijvoorbeeld op kantoor. Je kunt het bureau geheel zelf samenstellen naar uw eigen wensen. Shiraz biedt dus veel mogelijkheden voor een zit sta bureau!

 

Persoonlijke ervaring met dit bedrijf

Voor mijn personeel was ik op zoek naar een zit sta bureau, omdat dit veel voordelen voor hen biedt. Mijn personeel krijgt dan de mogelijkheid om meer te bewegen en af te wisselen tussen zittend en staand werken. Ik heb voor de meubellijn Design gekozen en het type poot, H-poot. Op de website kwamen toen een aantal alternatieven te staan. Mijn oog viel direct op het zit sta bureau Crew H Bench. Het bureau is van Duitse kwaliteit en de bladranden worden versmolten met het werkblad. Hierdoor ontstaat er een prachtige afwerking tussen de bladranden en het werkblad. Ik heb de showroom bezocht om dit bureau te bezichtigen. In de showroom kreeg ik veel informatie over dit model bureau. Uiteindelijk heb ik voor dit model zit sta bureau gekozen, omdat het een mooie uitstraling heeft en aan mijn wensen voldoet. Er is veel keuze tussen zit sta bureaus en Shiraz Office Furniture biedt tevens ook nog een goede service!

Voor meer informatie over kantoren, klikt u hier.