Mooie horren van het merk Unilux

Unlix

Beeld_PlisseDeur-300x300Bent u op zoek naar een prachtige horren? Dan is het zeker een aanrader om een kijkje te gaan nemen op de website van Unilux. Dit is een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd is in horren en horren op maat. Zij hebben al vele jaren ervaring en kunnen u daarom voorzien van de beste horren op maat. Daarnaast kunnen zij door hun jarenlange ervaring een scherpe prijs-kwaliteit verhouding bieden.

Over de horren van Unilux

Unilux is een professioneel bedrijf dat geheel zelfstandig werkt. Dit komt omdat zij alle horren zelf maken in Nederland in hun eigen fabriek.Hierdoor weten zij dat zij hun klanten een zeer goede kwaliteit kunnen bieden en bieden ze ook een zeer snelle verzending. Wanneer u een van de horren van Unilux wilt ,kunt u uit verschillende horren kiezen. Zo kunt u kiezen voor de pliss├ę, rollende of vaste horren. Ook kunt u een keuze maken voor een raamhor of een deurhor. Bekijk voor voorbeelden en meer informatie op de website van Unilux. Hier kunt u inspiratie opdoen maar ook kiezen wat u wilt. Eventueel kunt u de horren ook al direct bestellen.

Zelf meten en monteren of perfecte installatie?

Bij Unilux kunt u ook kiezen uit verschillende installaties. Zo kunt u ervoor kiezen om de horren geheel zelf te monteren of neem geen risico en laat de hor perfect installeren door een van de 1600+ dealers. Wanneer u ervoor kiest om de horren zelf te installeren, dan kunt u gebruik maken van een keuzehulp.