Meer informatie op de website

schouten hoveniers

Ik had een aantal jaar erg hard gespaard voor een woning. Ik had een opleiding als accountant gevolg aan de HAN in Nijmegen. Ik kon na mijn opleiding erg makkelijk een baan vinden omdat ze op dat moment een tekort hadden aan accountants. Ik had een baan gevonden bij een bedrijf bij mij in de buurt ik had erg leuke collega’s waar ik een erg goede band mee had opgebouwd. Ik legde iedere maand geld apart zodat ik hier uiteindelijk een woning van zou kunnen kopen. Nadat ik een aantal jaar had gespaard had ik genoeg geld bij elkaar gekregen om een woning te kopen. Ik kwam nadat ik een tijdje had gezocht uit op een woning in NIjmegen tegen een erg aantrekkelijke prijs omdat het huis toe was aan een flinke verbouwing. De keuken was erg verouderd die ik had vervangen door een moderne keuken. De badkamer was er erg slecht aan toe die had ik ook helemaal gerenoveerd. De tuin lag er ook heel slecht bij hier was ik echter niet goed in dus ik wilde dit graag laten doen door een hoveniersbedrijf. Ik kwam tijdje een bezoek aan Facebook een post tegen waarin een link stond die mij doorverwees naar een website van een hoveniersbedrijf.

Informatie op de website

Op de website was erg veel informatie te vinden en een aantal afbeeldingen van super tuinen. Ik besloot daarom om contact op te nemen en ze hadden mijn tuin in een korte periode helemaal opgeknapt. Ik was super blij met mijn nieuwe tuin.