Een hangend toilet zorg voor een luxueuze uitstraling

Logo sanispecials

Ben je bezig met een nieuwe toilet of vindt je dat je huidige toilet toe is aan vervanging? Kies dan voor een prachtig hangend toilet van Sanispecials. In deze webshop hebben ze een zeer ruim assortiment in de categorie ‘hangend toilet’. Ook verkopen ze de allergrootste merken op het gebied van hangende toiletten. Zo verkopen zij de merken Duravit, Villeroy & Boch, Sphinx en Catalano. Het meest populaire toilet is de het hangend toilet dei volledig hygiënisch, bacterievrij en stil is. In de webshop kan je alle toiletten bekijken.

hangend toilet

Over het hangend toilet

Een ander woord voor een hangend toilet is ook wel een wandcloset. Dit toilet is bevestigd aan de muur. Een van de grootste voordelen van een hangend toilet is dat deze eenvoudiger is om schoon te maken. Dit komt omdat je ook onder het toilet kan schoonmaken en gemakkelijk langs de zijkanten. Daarnaast geeft het je toilet een strakke en moderne uitstraling. Bekijk snel het ruime assortiment hangende toiletten op de website van Sanispecials. Door het zeer ruime assortiment zal er voor iedereen een perfecte hangend toilet tussen zitten.

 

Wat zijn de voordelen van een hangend toilet?

Een hangend toilet biedt vele voordelen ten opzichte van een staand toilet. Hieronder staan een aantal van deze voordelen:

  • Verhoogde wandclosets: vergelijkbaar met hoge toiletpotten maar dan hangend
  • Compacte wandclosets: voor kleine toiletruimtes, <50cm diep
  • Wandclosets zonder spoelrand, makkelijk schoonmaken, zeer hygiënisch
  • Vlakspoel wandclosets: boodschap valt op een plateau
  • Diepspoel wandclosets: boodschap plonst in het water