Alles wat u wilt weten over Heezen en Jansen vindt u op hun eigen website

Logo Heezen & Jansen Makelaardij

makelaarWanneer u van plan bent om uw huis te verkopen of juist een huis wilt gaan kopen, is het slim om een makelaar in te schakelen. Zo heb je over Heezen en Jansen makelaardij misschien wel eerder gehoord. Een makelaar die zich kan onderscheiden van zijn concurrenten, doordat ze communicatie en een goede begeleiding zeer belangrijk vinden. Hier doen ze dan ook heel veel moeite voor.

Het bedrijf wordt gerund door drie personen. Twee makelaars/taxateurs die ook de eigenaars zijn van het bedrijf en een secretaresse. Ze bestaan met het bedrijf al zo’n tien jaar en hun ervaring nog wat meer jaren. Door de ervaring die ze hebben opgebouwd weten ze precies hoe ze uw huis snel kunnen verkopen of om een perfecte woning voor u te vinden.

Hansen en Jansen biedt zekerheid

Wanneer u voor deze makelaar hebt gekozen, gaan ze zo snel mogelijk voor u aan de slag. Wanneer u bijvoorbeeld een huis gaat verkopen helpen ze met het adviseren van een vraagprijs en verkoopstrategie. Als dat is gedaan krijgt uw woning een heel eigen website met alle nodige informatie voor de klant. Die website kan je dan delen op social media.